Adobike, venda, reparació i molt més

c. Francesc Layret, 28 - Tel. 93 170 09 02

Des de fa unes setmanes la nostra ciutat disposa d’un nou establiment dedicat al món de la bicicleta. L’Adrià és un emprenedor molletà que ha decidit iniciar un negoci a la nostra ciutat després d’haver crescut envoltat de bicicletes. “Sempre ha estat la meva passió i, després de realitzar els estudis de guia de mitja i alta muntanya, vaig decidir obrir un negoci familiar amb el meu pare”.

 


Adobike és un establiment on es poden comprar bicicletes noves, de segona mà, realitzar el manteniment de la teva bicicleta actual o qualsevol tipus de reparació. A més, a Adobike disposen de servei de neteja de bicicletes, perquè no t’hagis de preocupar de res. També, a l’establiment podràs adquirir tot tipus d’accessoris per a la teva bici. I no oblidis que l’assessorament personalitzat i la gran experiència en el sector són els trets més característics d’Adobike.

 


També, a Adobike realitzen rutes guiades i sortides per la muntanya de tots els nivells.  Només cal que vagis a la botiga i expliquis què et ve de gust fer i ells et prepararan una ruta personalitzada per al teu grup.
Visita’ls i informa’t de tot el que et poden oferir.

 

 

Edicions locals