La Crida continua present al panorama polític

El Casal Cultural acollia dijous la IV assemblea de la Crida per Mollet amb l’objectiu de definir quin paper jugaria l’agrupació en la política molletana després de decidir no presentar-se a les eleccions municipals.

Fa unes setmanes la Crida per Mollet anunciava que no es presentaria a les eleccions municipals del 24 de maig en no assolir el seu principal objectiu fundacional: impulsar una candidatura unitària i de ruptura. Durant l’última assemblea de la Crida per Mollet, celebrada dijous a El Casal Cultural, tocava decidir quin era el paper que l’agrupació jugaria a partir d’ara.

 


L’objectiu principal no ha canviat, tot i que ara es planteja a més llarg termini. La Crida no es presentarà a les eleccions municipals de 2015 però no descarta fer-ho d’aquí a quatre anys. “Els nostres objectius són els mateixos, simplement ha canviat l’escenari”, explica en Guifré Bombilà, membre de la Crida per Mollet, qui afegeix que “la Crida seguirà treballant en base al programa que van començar a elaborar per tal de vetllar per a la ciutat”.

 


Des de l’agrupació creuen que “després de les eleccions la Crida per Mollet farà falta i proporcionarà un espai de trobada per als partits on treballar propostes conjuntament”. D’ara fins al 24 de maig la Crida està preparant un plec de demandes d’emergències socials per tal d’entregar-lo al Consistori, independentment de la força política que hi estigui al capdavant.

 

Edicions locals