La processó del Centro Andaluz marca l’inici de la Setmana Santa

Dissabte a la tarda, els passos de l’entitat van recórrer la ciutat acompanyats d’una munió de molletans, al ritme dels tambors i les ‘saetas’

Amb l’arribada de la Setmana Santa, el Centro Cultural Andaluz va treure un any més els seus passos al carrer en processó. El Cristo del Gran Poder i la Virgen del Mayor Dolor van sortir dissabte a la tarda del Teatre de Can Gomà en braços dels ‘costaleros’ de l’entitat. Des d’allà, acompanyats per dones amb ‘mantilla’, natzarens de totes les edats i per una munió de molletans, van recórrer bona part de la ciutat al ritme dels tambors del Centro Cultural. Va ser un acte que va congregar un gran nombre de persones, i en el qual hi van participar diferents entitats de Mollet. Els gaiters de la Hermandade de Nosa Galiza i l’Associació Musical Pau Casals van compartir el recorregut amb la banda de Tambors del Centro Cultural Andaluz.

 

Durant la processó, es van escoltar diverses ‘saetas’, que van emocionar els participants en la processó. El recorregut va acabar, com és tradició, a les portes de l’església de Sant Vicenç, que va obrir les seves portes per donar la benvinguda als passos del Centro Cultural. Amb aquest acte, s’iniciaven els actes de Setmana Santa a la nostra ciutat.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals