Els Mollet Dolphins guanyen contundentment a la Lliga Catalana

Els molletans s’imposen clarament als Bocs d’Argentona (45-6) i als Terrassa Reds (41-25), escalant fins a la 5a plaça a només una victòria dels líders

Els Mollet Dolphins han confirmat aquest passat cap de setmana el bon estat de forma en què es troben. En la 5a i 6a jornada de la Lliga Catalana de Futbol Flag, que es va disputar diumenge a Badalona, els molletans van imposar-se amb solvència. En el primer partit, els Dolphins van derrotar els Argentona Bocs per un contundent 45-6. En el segon matx, els molletans també van imposar-se als Terrassa Reds en un partit més treballat (41-25). Amb aquestes dues victòries, els Mollet Dolphins escalen fins a la 5a posició de la taula classificatòria, a només una victòria dels líders, els Pachamama d’Igualada i els Gladiators de Caldes.

 

El pròxim 12 d’abril, els Dolphins s’enfrontaran als Granollers Fènix i als Pagesos de Barcelona. Tots dos equips es troben a la zona mitja de la classificació, però els Pagesos estan empatats a punts amb els Dolphins, pel que serà un duel complicat. Els partits es disputaran a Sarrià de Ter i corresponen a la 7a i 8a jornada. Cal recordar que les jornades 3 i 4 es van posposar a causa de la pluja, i encara no s’ha fixat una data per disputar-se.

Edicions locals