Finalitzen les obres de millora del camp de futbol de l’EEE Can Vila

Des de dilluns al matí, amb la visita de final d’obra, ja està operatiu el nou camp de futbol de l’Escola d’Educació Especial Can Vila.

El nou camp de futbol de l’EEE Can Vila és de futbol 7 i les seves mides són 50 x 30 metres. La remodelació, que es va iniciar a mitjans de setembre, suposa la col·locació de gespa artificial, noves porteries i sistemes de protecció. A més s’ha dotat d’enllumenat per al seu funcionament i s’ha adaptat per a persones amb mobilitat reduïda gràcies a la incorporació d’una rampa d’accés.

 


La visita de final d’obra al nou camp de futbol ha comptat amb la presència de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs que ha anunciat que “la remodelació ha estat tot un encert perquè els nens i nenes de Can Vila podran fer-ne un ús intensiu, al 100%, i també els infants de la UD Lourdes”.

 


En aquesta visita també han estat presents la regidora d’Obres, Mireia Dionisio, la regidora de Serveis Socials, Anna Mª Díaz, el regidor de Barris, Rafael Cabanilla i el president de la UD Lourdes, Fernando Carlos Diago de Jesús, que ha explicat que “aquesta remodelació és molt important per nosaltres perquè ens dóna la possibilitat d’ampliar les hores d’entrenament de dos a tres hores per setmana i per tant, els nois gaudiran de més formació esportiva”.

 

 


Obertura total del camp 2 del Germans Gonzalvo


En el marc de la visita al camp de futbol de l’EEE Can Vila, Josep Monràs ha anunciat que, des d’aquesta setmana, el camp 2 de futbol dels Germans Gonzalvo ja està totalment obert i es pot utilitzar amb totes les garanties i absoluta normalitat.

 

Edicions locals