El Ple aprova per unanimitat crear l’associació Xarxa C-17

El Ple Municipal celebrat el dilluns de la setmana passada aprovava, amb el suport de tots els grups del Consistori, crear una entitat amb l’objectiu de fomentar el territori proper a la C-17.

L’Ajuntament de Mollet es converteix en membre fundador de l’associació Xarxa C-17 després que en el darrer Ple s’aprovés per unanimitat donar personalitat jurídica als treballs i projectes que s’impulsen des dels municipis propers a la C-17. Així doncs, una nova entitat treballa per incentivar l’economia productiva en el territori, tot col·laborant entre els municipis.

 


La regidora d’urbanisme, Mireia Dionisio, apuntava que “la suma d’esforços és positiva per a tot el territori”. La regidora d’Ara Mollet-ERC, Marta Vilaret, apuntava que “pot servir per aconseguir una millora de les infraestructures” i assegurava que “consorciar-nos, en diversos àmbits, és positiu”. La portaveu d’ICV-EUiA, Marina Escribano també valorava positivament la creació de la nova associació però afegia que “els territoris d’aquí a Puigcerdà són diferents i a cada municipi li caldrà posar l’accent en els projectes més propers”. Per últim, el regidor popular, Óscar Fernández, també veia positivament “crear sinèrgies entre els municipis”.

Edicions locals