Ràdio Mollet celebra 34 anys d’història amb un programa especial

Divendres Ràdio Mollet emetrà un programa especial per celebrar els seus 34 anys en antena, que comptarà amb una entrevista al conegut presentador de televisió Frank Blanco.

Aquest 2015 l’emissora municipal commemora els seus 34 anys d’existència i divendres emetrà un programa especial que farà un viatge sobre el passat, el present i el futur de l’emissora municipal (96.3 fm). El programa especial, que tindrà una hora i mitja de durada i s’iniciarà a les 12.30h, començarà tot recordant la primera emissió del mitjà, que data del 22 de gener de 1981.

 


A continuació, l’oient podrà escoltar fragments de l’entrevista emesa aquest any 2015 al primer director de Ràdio Mollet, Joaquim Elcacho i, tot just després, al primer cap tècnic de l’emissora, Josep Casasnovas. Seguint amb la mateixa tònica d’entrevistes, s’emetrà, a més, la del presentador de televisió i ex-treballador de Ràdio Mollet, Frank Blanco.

 


Els col·laboradors de l’emissora també tindran el seu racó i durant el programa s’ha preparat un recull de records recollits al programa ‘La tertúlia’ i a l’espai radiofònic ‘Amb la ràdio al cor’, que l’emissora va emetre amb motiu dels seus 25 anys.

 


També es vol donar èmfasi a les festes de la ràdio. Per això es farà una breu explicació del que han significat per a la Ràdio i s’emetran fragments de les últimes festes. Per poder mostrar la situació actual a Ràdio Mollet, s’ha fet un muntatge de sintonies dels programes dels col·laboradors amb un tall de veu dels responsables explicant què suposa per ells fer ràdio.

 


Finalment, el programa especial aplega una breu entrevista al regidor de comunicació, Sergi Garcia, per parlar del futur de l’emissora. El programa especial dels 34 anys de Ràdio Mollet s’emetrà divendres, 3 d’abril a les 12:30h, i també es podrà escoltar a les 19h. El programa serà difós novament dilluns, 6 d’abril, en els mateixos horaris.

Edicions locals