Centre d’Optometria i Teràpia Visual: “tres de cada quatre fracassos escolars venen deguts a problemes visuals”

Rambla Nova, 2, 3r 4a - Tel. 656 63 29 08

Des de fa més de 6 anys la nostra ciutat disposa del  Centre d’Optometria i Teràpia Visual, on treballen l’àmbit de la visió integralment. La seva gerent, la Cristina, és diplomada en òptica-optometria, té un post grau en optometria pediàtrica i diversos cursos de teràpia visual, reflexes primitius, optometria comportamental i molts d’altres.

 


Al Centre d’Optometria i Teràpia Visual no només detecten quina és la graduació de cada persona, sinó que comproven si totes les habilitats visuals es realitzen adequadament per tenir un bon rendiment escolar. “Els ulls són uns òrgans associats a tot el cos i es tracta de descobrir si hi ha problemes motors, auditius, etc., que associats amb  els visuals, dificulten el seu funcionament ”, explica la Cristina. Així, l’objectiu del Centre d’Optometria i Teràpia Visual és obtenir la màxima visió amb el mínim rendiment.

 


Al Centre d’Optometria i Teràpia Visual atenen tant a nens com a adults, tot i que són especialistes en nens amb dificultats d’aprenentatge, estrabismes, problemes d’enfoc i d’altres molèsties visuals. Al centre realitzen teràpies específiques per a cada persona, amb exercicis per integrar  i millorar les habilitats visuals de cada pacient.  Visita’ls i explica’ls el teu cas per trobar una solució adequada  per a tu.

 

Edicions locals