Life Club, el teu local de copes a la ciutat

Pl. Major, 4, local 8 - Tel. 93 181 31 23

Des de fa aproximadament mig any el conegut local molletà, Life Club, ha canviat de gerent. Actualment en Miquel, qui regenta el local, ha volgut mantenir l’escènica del lloc tot oferint un plus de qualitat en les seves copes o còctels.

 


Amb més de 8 anys dedicat al sector de la restauració, en Miquel ha decidit emprendre camí en el sector de les copes oferint un espai on poder degustar combinats elaborats amb delicadesa i amb productes de qualitat. A l’establiment podreu trobar més d’una quinzena de còctels diferents amb i sense alcohol, com, per exemple, el Cosmopolitan, Sex on the Beach, Daikiri, Caipirinya o Mojitos, entre molts d’altres.

 


També, al Life Club podreu degustar la seva gran varietat de Gin Tonics, elaborats amb diversos tipus de ginebres, tòniques, i complements que atorguen a cada beguda un gust característic. I cal no oblidar que totes les begudes estan acompanyades per música pop i rock espanyola.

 


Visita’ls de dimarts a dijous de 20h a 02h i divendres, dissabtes i vigílies de festius de 20h a 03h. Gaudiràs de copes treballades elaborades amb la màxima delicadesa i cuidant tots els detalls.

 

 

Edicions locals