El Devilfest viu la darrera semifinal aquest divendres

S’escolliran les darreres bandes per disputar la final del festival de música heavy, que tindrà lloc el proper 25 d’abril al Mercat Vell

Aquest pròxim divendres, 10 d’abril, el centre cívic Can Pantiquet acull la tercera i última semifinal del concurs de música Devilfest, que enguany arriba a la seva 4a edició. Molts decibels, 'solos' de guitarra i potents veus seran els protagonistes a partir de les 21.30 hores, quan pugin a l’escenari les bandes Shot by Bertha, Dülent, Violblast, The burial chamber i Siberia. L’entrada val 3 euros. Els cinc grups opten a la gran final del Festival que tindrà lloc el pròxim 25 d’abril. La votació és popular i, després de cada semifinal, la banda més votada passa automàticament a la final. El jurat del concurs escollirà, després d’aquesta darrera semifinal, a dos grups semifinalistes més per participar a la final del Devilfest.

 

El Devilfest 2015 es clourà el proper 25 d’abril a partir de les 18 hores al Mercat Vell amb la final que disputaran cinc bandes. Els assistents podran gaudir d’una petita actuació de cadascun dels grups d’una mitja hora. Després dels grups finalistes, pujarà a l’escenari la banda convidada. Es tracta de Drakum, guanyadors de la primera edició del Devilfest. Per últim, posarà punt i final a la nit el cap de cartell, el grup Tanatori (a la imatge). Els barcelonins van ser els flamants guanyadors de l’any passat. L’entrada, que valdrà 6 euros, donarà dret a una consumició i a participar en la votació per escollir la banda guanyadora d’aquesta 4a edició de concurs.

Edicions locals