El Muntanyenc organitza dues sortides aquest pròxim diumenge

El grup Extrem visitarà al matí els Salts de Canaletes, a Cabrera d’Anoia, i el seu grup juvenil farà una via ferrada a Montserrat que durarà tot el dia

Aquest cap de setmana el Club Muntanyenc Mollet té una cita ineludible amb la 1a Caminada de Resistència Mollet-Montserrat, que se celebrarà dissabte. L’entitat, però, també ha programat altres activitats per al diumenge, com acostuma a fer durant tota la temporada. Així doncs, per a aquest diumenge, el Muntanyenc organitzarà dues sortides. Per una banda, el seu grup Extrem realitzarà l’excursió ‘Tresors amagats’, als Salts de Canaletes, a Cabrera d’Anoia. El recorregut és de 7 quilòmetres amb un desnivell de 150 metres. La dificultat de la sortida és baixa i la durada serà d’unes 4 hores. Cal portar l’esmorzar i aigua. Se sortirà a les 7.30 hores des del pavelló de la Riera Seca amb vehicles particulars.

 

Per altra banda, el seu grup juvenil podrà gaudir d’una via ferrada al Canal de les Dames, a Montserrat. L’activitat estarà dirigida per un monitor de la FEEC. La dificultat és mitjana i cal portar el material de ferrada, a més de l’esmorzar, el dinar i el berenar. La sortida serà a les 9 del matí des del pavelló Riera Seca, en vehicles particulars. Per a més informació, cal adreçar-se a l’entitat o a la seva pàgina web.

Edicions locals