CUP: “L'alcalde converteix el butlletí municipal en el seu ‘book’ de fotos”

La CUP de Mollet denuncia “l’electoralisme descarat d’un butlletí de 64 pàgines en les que l’alcalde apareix en 62 fotografies”. També, demana al govern municipal explicacions sobre el cost de la publicació.

La formació independentista demana a l’Ajuntament “explicacions sobre el cost del número extraordinari del ‘Quatre Cantons’, que quadruplica el nombre de pàgines habituals i està publicat a les portes de la campanya electoral”.

 


El ‘Quatre Cantons’ és un butlletí d'informació municipal que s'edita des de l'Ajuntament per tal d'informar la ciutadania de totes les actuacions de qualsevol àmbit que es fan des de la Casa de la Vila. Un cop finalitza la legislatura s’edita una publicació, amb més pàgines de les habituals, on hi apareix un resum de la informació del mandat, que enguany correspon al mes de març de 2015. Aquest butlletí no té una publicació regular, ja que al 2011 se’n van publicar set números, al 2012 dos números, al 2013 un número, i al 2014 nou números.

 


El cap de llista de la CUP, Israel Giuffrida, creu que aquest butlletí és “una descarada operació propagandística de l’alcalde, que demostra la seva modèstia incorporant 62 fotografies en un butlletí de 64 pàgines” i que actuacions com aquesta “ratllen la malversació de fons públics”.

Edicions locals