Les escoles bressol municipals faran Jornada de Portes Obertes durant la setmana vinent

Els dies 13, 15 i 16 d’abril, les famílies amb nens de 0 a 3 anys podran conèixer les instal·lacions i el servei que ofereixen les escoles bressol municipals, de cara a fer la preinscripció per al curs vinent

Les tres escoles bressol municipals de la nostra ciutat realitzaran la Jornada de Portes Obertes durant la setmana vinent. La primera escola en ensenyar les seves instal·lacions i explicar el seu projecte educatiu serà La Xarranca (pg. Cesc Bas, 3 - Tlf. 93 579 43 00) el proper dilluns, seguida per l’escola bressol Els Pinetons (c. Sabadell, 47 - Tlf. 93 570 83 25) el dimecres i La Filadora (c. Riera, 7-13 - Tlf. 93 544 54 54) el dijous. L’horari per visitar les tres escoles serà tant de matí com de tarda. Pel matí es podrà visitar l’escola però cal trucar prèviament i demanar hora. Per la tarda les escoles estaran obertes de 17.30h a 19h.

 

 

Preinscripcions pel curs 2015-2016


El període de preinscripció a les escoles bressol municipals serà del 4 al 15 de maig. La preinscripció s’ha de formalitzar a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), situada a l’Ajuntament. L’atenció al públic serà a partir del 4 de maig però cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 571 95 15, a partir del 27 d’abril.

 


L’ordre en què les famílies facin la preinscripció no dóna preferència per tal d’aconseguir plaça. Quan finalitzi el període de preinscripció, s’atorgaran les places a les famílies amb major puntuació (segons els barems per poder optar a una plaça municipal). En els casos d’empat per punts, es farà un sorteig.

 


Per conèixer més informació sobre la documentació que cal presentar, la baremació, l’oferta provisional de places o la matriculació podeu consultar el document adjunt.

Edicions locals