Jornada sobre l'entorn de la B30 com a territori competitiu

Dimecres l'Associació Àmbit B30 es reunia a la Universitat Autònoma de Catalunya (UAB) per realitzar la jornada de treball que porta per títol 'B30: un territori competitiu. Factors per al seu desenvolupament'.

L'Associació Àmbit B30 realitzava dimecres la jornada 'B30: un territori competitiu. Factors per al seu desenvolupament' a la UAB. Durant aquesta jornada es van realitzar dues taules rodones que van servir per debatre i tractar temes com la gestió del territori  com a factor de desenvolupament de la competitivitat de la B30, per una banda, i la indústria avançada com a repte per a la innovació, per l'altra.

 


Segons expliquen des de l’associació, “hi ha diversos factors que fan de l’àmbit B30 un espai amb elevades oportunitats per a l’atracció d’activitats i la innovació: la seva situació geogràfica en el corredor del mediterrani; la seva proximitat a la ciutat de Barcelona i a les grans infraestructures del transport (aeroport, port i ferrocarril); l’àmplia diversitat i disponibilitat de parcs d’activitats econòmiques per acollir empreses i serveis; però també la presència dins del seu territori de nombroses institucions i equipaments generadors de coneixement”.

Edicions locals