Josep Monràs revalida l’alcaldia pel PSC

Divendres el Mercat Vell acull, a les 19.30h, la presentació pública del candidat socialista a l’alcaldia de Mollet, l’actual alcalde Josep Monràs.

L’assemblea socialista molletana aprovava, per unanimitat, a finals de març, la proposta de candidatura a les eleccions municipals presentada per la comissió executiva local. La llista torna a estar encapçalada per l’actual alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i, segons expliquen des de la formació, “manté bona part de l’experiència del govern municipal actual i fa una renovació de la meitat de la llista respecte al 2011, amb una quarta part de gent jove i amb més d’un terç de persones que no militen al PSC”.

 


La número 2 de la llista serà  Mireia Dionisio, actual regidora d’Habitatge, Indústria, Gestió i Disciplina Urbanística i Obres i Planejament Urbanístic. Raúl Broto, enginyer en telecomunicacions i membre de la JCS de Mollet, serà el número 3 de la llista, seguit per Mercè Pérez (4), Josep Ramon Bertolín (5), Ana Maria Díaz (6), Josep Maria Garzón (7), Alícia Domínguez (8), Rafael Cabanilla (9), Pilar Royo (10), Martí Turégano (11), Lluís Farré (12), Irene Oterino (13), Juanjo Baños (14), Natàlia Bocanegra (15), Vicente Mendoza (16), Evelyn Díaz (17), Albert Alonso (18), Adalí Marmore (19), Jesús Soler (20), Lola Heredia (21), Sergi Garcia (22), Mercè Bertran (23), Antonio Felices (24), i Joan Vilaseca (25).

 


Com a suplents estaran  Maria Ángeles Cabrera (1), Antonio Navarro (2), Montse Gambau (3), Francesc Puig (4), Joan Martínez (5), Ruth Pazos (6), Luis Collado (7), Anna Vilchez (8), José Luis Martínez (9) i Antonio Mendoza (10).

 


Des del PSC de Mollet volen destacar les dues persones que tanquen la llista i els suplents: “el veterà Antonio Mendoza, exregidor durant dues legislatures, president dels socialistes molletans i integrant de totes les llistes socialistes municipals des de la recuperació democràtica” i “en Joan Vilaseca, cardiòleg, pneumòleg i exDirector Mèdic de l’Hospital de Mollet”.

 


El Consell de Federació del Vallès Oriental i el Consell Nacional del PSC acabaran de validar la proposta socialista molletana a mitjans d’abril.

Edicions locals