Pirates per Mollet es presenta a les eleccions

Un any més Pirates per Mollet torna a presentar-se a les eleccions municipals. Durant aquesta setmana s’escolliran les persones que formaran part de la llista per a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

Pirates per Mollet anuncia que es presentarà a les eleccions municipals del mes vinent. Tal com declaren des de la pròpia formació, “pertanyem a un partit 2.0 on la transparència i la participació són la part més important i, per aquest motiu, realitzarem una votació per confeccionar la llista de candidats”. El període  de presentació de candidats és des d’avui fins dimecres i dijous es realitzaran les votacions. “La llista quedarà confeccionada segons la quantitat de vots que rebi cada postulant”.

 


Els molletans que vulguin presentar-se de manera independent poden enviar un correu electrònic a [email protected] amb el nom complert, una presentació de no més de 500 caràcters, una fotografia retallada (200x200 píxels) i una còpia del DNI que acrediti la residència a la ciutat. Totes les persones que vulguin formar part de la llista han d’acceptar i compartir l’ideari Pirata. Aquest ideari està basat en els següents eixos: democràcia directa, societat de la informació, drets i llibertats, cultura i drets d’autor i reforma del sistema de patents.

 

Edicions locals