Júlia Marco, del CPA Mollet, revalida la segona posició de Catalunya

Bona actuació de les patinadores molletanes al Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic de Figures Obligatòries disputat al pavelló Riera Seca

La patinadora del CPA Mollet, Júlia Marco, va revalidar diumenge la 2a posició en el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic de Figures Obligatòries, que ja va assolir l’any passat. Aquesta segona plaça en la categoria Sènior, aconseguida al pavelló Riera Seca, li dóna el passaport al Campionat d’Espanya. L’acompanyarà Carolina Masdevall, que va ocupar la 8a posició.

 

Durant tot el cap de setmana el pavelló Riera Seca va acollir el Campionat en la seva categoria de Figures Obligatòries, un exercici que les patinadores han de realitzar amb la màxima precisió. En total, hi van participar 60 patinadores i patinadors en les categories de Sènior, Cadet, Juvenil i Júnior. El CPA Mollet és un dels equips amb més projecció, i estava representat per 6 patinadores. A més de Júlia Marco i Carolina Masdevall en Sènior, Estel·la Barrio va ocupar la 2a posició en Juvenil, seguida per Paula Marco, en la 3a plaça. Andrea de la Torre va classificar-se en 9a posició. Per la seva banda, Paula Martín va ocupar el tercer lloc en el podi de Júnior. Totes elles han aconseguit la puntuació mínima per participar en el pròxim Campionat d'Espanya de Figures Obligatòries. La bona organització duta a terme pel CPA Mollet va ser elogiada tant pels delegats federatius, com pels jutges i la resta d'entrenadors i patinadors.

Edicions locals