Grans resultats del BMX Vallès Club

Joan ‘Coco’ Comadrán es col·loca líder de la Copa d’Espanya en la categoria Cruiser 45

El BMX Vallès Club ha aconseguit uns grans resultats en les darreres competicions en què ha pres part. Aquest passat cap de setmana, l’entitat va participar a Terrassa en una nova ronda de la Copa d’Espanya. Joan ‘Coco’ Comadrán va donar la campanada en col·locar-se líder de la competició en la seva categoria, Cruiser 45. Es dóna la circumstància que Comadrán portava un any sense competir a causa d’una lesió. A la mateixa jornada, Cristina Garcia, Izan Gómez i Mario Reyes acabaven en la segona plaça del podi en les seves categories, mentre que Enrique Cànoves era tercer.

 

Aquesta bona actuació se suma a les bones sensacions del club en la darrera prova de la Lliga espanyola de BMX, disputada a l’Aragó a finals de març. Allà Joan Comadrán aconseguia el primer lloc, en el seu retorn a les pistes. Per altra banda, Izan Gómez i Mario Reyes assolien la 3a plaça en les seves categories.

 

Per altra banda, el BMX Vallès Club ja ho té tot preparat per a la festa de presentació de l’equip per a aquest 2015. La presentació tindrà lloc dissabte 18, a la tarda, a les instal•lacions de Comercial Pous, SA, prop del Circuit de Catalunya. Es faran públics els noms dels pilots d’aquesta temporada, i els nous sponsors del club. A més, s’anunciarà l’acord amb el club de Tennis Ca l’Artigues, de Lliçà d’Amunt, on ben aviat s’iniciarà la construcció d’un nou circuit de BMX a la comarca.

Edicions locals