El Devilfest 2015 ja té les seves cinc bandes finalistes

El Mercat Vell serà el 25 d’abril l’escenari de la final del festival, que disputaran Origin of Perspectives, Conqueror, The Burial Chamber, Time Lost i La Banda de l’Agonia

Ja es coneix el nom de les cinc bandes que disputaran el proper dissabte 25 d’abril la final del Devilfest 2015, el festival de heavy metal i rock dur que organitza l’Associació de Música i Art de Mollet (AMAM). Els 5 grups són Origin of Perspectives, Conqueror, The Burial Chamber, Time Lost i La Banda de l’Agonia. La selecció de tres dels finalistes l’ha fet el propi públic que ha assistit en les darreres setmanes a les semifinals disputades al centre cívic Can Pantiquet. L’organització ha donat el passi a la final a dues bandes més, que tocaran en la final d’aquesta 4a edició al Mercat Vell. Les tres millors bandes de la final tindran diversos premis, com ara la gravació de temes, sessions fotogràfiques i promocions. A més, el conjunt guanyador d’aquesta edició serà el cap de cartell de la final de l’any vinent.

 

La final del Devilfest començarà a les 18 hores del dia 25. Mitja hora abans, el Mercat Vell obrirà les seves portes. Cadascuna de les bandes tindrà l’oportunitat durant 30 minuts de seduir als assistent, ja que el vot del públic serà decisiu per escollir el grup guanyador. Amb l’entrada, a 6 euros, els assistents obtindran una consumició gratuïta i una papereta on podran escollir la millor banda de la nit. El vot dels assistents comptarà un 70%, i el jurat tindrà a les seves mans el 30% de la decisió final. Després dels finalistes, pujaran a l’escenari els caps de cartell, que realitzaran sengles concerts d’una hora cadascun. Es podrà gaudir de Drakum, guanyadors de la primera edició del Devilfest, i de Tanatori, guanyadors de l’edició passada, que posaran el punt i final a la nit amb la presentació del seu primer disc ‘Stupids’.

Edicions locals