Nou concurs lingüístic a Ràdio Mollet

Des de divendres passat l’emissora municipal incorpora a la seva programació l’emissió del concurs radiofònic ‘Pica Lletres’, en el que participen tres instituts de la ciutat.

Des de divendres de la setmana passada ja es pot escoltar el concurs ‘Pica Lletres’ a Ràdio Mollet (96.3 fm). Aquest concurs, on participen diverses ràdios, televisions i alumnes catalans, posa a prova els coneixements de català dels alumnes participants, que han de lletrejar paraules, resoldre embarbussaments i altres jocs lingüístics.   Cada eliminatòria enfronta dos equips formats per tres estudiants de 2n curs d’ESO que concursen des dels estudis de les emissores locals dels seus respectius municipis. Enguany tres instituts molletans i Ràdio Mollet s’han implicat en el projecte. En concret els instituts participants han estat l’Institut Mollet, l’Aiguaviva i el Vicenç Plantada.

 


Ràdio Mollet emetrà el concurs el divendres i el dimarts entre les 15h i les 15.30h. La gran final del concurs s’emetrà a finals de juny, tot coincidint amb la finalització del curs escolar.

Edicions locals