Martínez Ricard Successors, garantia de qualitat

Av. Caldes de Montbui, 27 - Tel. 93 518 72 37

Martínez Ricard Successors és una empresa familiar que es dedica a la venda, muntatge, reparació, instal·lació i manteniment d’aire condicionat, calefacció, electricitat, fontaneria i energia solar. L’establiment molletà porta sis anys instal·lat a la nostra ciutat, però el taller d’instal·lacions de l’empresa, situat a Sabadell, ja ha passat per tres generacions.

 


A Martínez Ricard Successors són especialistes en aparells de baix consum per tal d’optimitzar els recursos i oferir als seus clients el millor rendiment al millor preu. També, a la botiga podràs trobar alguns complements per a la llar com cisternes pel wàter, calefactors, piles, silicona per la banyera i llums LED, que ajuden a estalviar.

 


A l’establiment ofereixen els seus serveis tant a particulars, com a empreses o a comunitats de veïns. A més, disposen de les garanties d’un instal·lador autoritzat per la Generalitat de Catalunya. Actualment, entre les seves ofertes podràs trobar la Caldera Novanox per 1.150 euros, finançada a quatre mesos sense interessos; la Caldera de condensació Baxiroca per 1.285 euros; o la caldera Junkers de condensació per 1.500 euros . Visita la botiga, informa’t i beneficia’t dels seus descomptes.

 

Edicions locals