L’Autoescola L’Illa celebra el seu segon aniversari

Plaça Major, 23 - Tel. 93 593 50 54

Després de molts anys treballant en el sector de l’educació al volant, en Quique va decidir emprendre un negoci a la nostra ciutat i va agafar les regnes de l’Autoescola L’Illa, un centre formatiu que estava en traspàs. Això va ser a l’abril del 2013 i actualment l’autoescola celebra el seu segon aniversari amb nova gerència.

 


A l’Autoescola L’Illa ofereixen tot tipus de permisos, tant de cotxe o moto, com de camió, autobús, tràiler i ‘carretilla’. A més també ofereixen cursos d’ADR i CAP, especials per als transportistes que han de portar mercaderies perilloses. A l’Autoescola L’Illa no només trobaràs els cursos convencionals sinó que també realitzen cursos de conducció eficient, de reciclatge i per a perdre la por a conduir.

 


A l’autoescola disposen de material formatiu de primera qualitat i sempre actualitzat a la normativa vigent. A més, elaboren els seus propis materials per al desenvolupament de les classes teòriques. “Cal explicar de manera entenedora i fàcil les normes de conduir i posar constantment exemples perquè l’alumne visualitzi el que està treballant, per això, creem el nostre propi material audiovisual”, explica en Quique.

 


Visita’ls sense compromís i coneix tot el que et poden oferir. I si vols treure’t el carnet de conduir abans de l’estiu, a l’Autoescola L’Illa ofereixen cursos de teòrica exprés!

 

 

Edicions locals