China Town, el restaurant xinès de confiança a la ciutat

Avinguda Burgos, 61 -Tels. 93 570 66 46 i 93 511 34 83

Des de l’any 1992 la nostra ciutat disposa d’un restaurant xinès regentat per una família xinesa que ha vingut a Catalunya per emprendre un nou camí. Estem parlant del restaurant China Town, situat a l’avinguda Burgos de la nostra ciutat.

 


Al restaurant, que té capacitat per a 75 persones, podreu degustar tot tipus de plats amb els productes importants des de la Xina però elaborats diàriament per garantir la màxima frescor en tots els seus aliments. Pollastre amb ametlles, arrossos de tot tipus, vedella amb salsa d’ostres o pollastre a l’estil Tailandès (amb all, cebetes i una mica de salsa picant i dolça) són alguns dels plats que es poden trobar a l’establiment molletà.

 


A China Town, a banda de menjar a la carta els plats que més t’agradin, disposen del menú de migdia (amb un primer plat, un segon, la beguda i les postres o el cafè) per 6,65 o 7,65, depenent dels plats; i del menú de cap de setmana (amb un primer plat, un segon plat i un tercer plat) a 17,95.

 


L’horari de l’establiment és de 11.30h a 16.30h i de 19.30h a 00h tots els dies de la setmana, exceptuant el dimarts per descans del personal.

Edicions locals