L’atletisme molletà se suma a un projecte solidari a Gàmbia

Les pistes d’atletisme acolliran aquest dissabte un campionat benèfic amb l’objectiu de recaptar fons per construir dutxes en una escola de Lamin, a Gàmbia

El Club Atletisme Mollet i l’Ajuntament de Mollet organitzen aquest pròxim dissabte, 25 d’abril, un campionat benèfic a les pistes d’atletisme de la ciutat. L’objectiu de la prova és recaptar fons per al projecte ‘Mojémonos por Lamin’, engegat per l’ONG ASEDA (Asociación Solidaria del Deporte y la Educación en África). Els diners recollits es destinaran a instal·lar dutxes en una escola de la localitat de Lamin, a Gàmbia.

 

El dia 25 es disputaran diferents proves atlètiques a les pistes de Mollet de 10 a 13 hores. El preu de les inscripcions és de 4 euros, i inclou un entrepà, una beguda i un cafè. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic [email protected], o el mateix dia a les pistes. Els inscrits podran participar en les curses de 60, 80, 100, 400 i 1.000 metres lliures, llançament de pes i javelina o salt de longitud.

Edicions locals