Jornada agredolça per als Mollet Dolphins

Els molletans s’imposen als Barcelona Búfals (31-25), però cauen contra un dels equips forts de la Lliga, els Gladiators de Caldes, per 18 a 32

Els Mollet Dolphins van viure diumenge a Argentona un matí agredolç en les 9a i 10a jornada de la Lliga Catalana de Futbol Flag. En el primer enfrontament, es van veure les cares amb un rival directe, els Búfals de Barcelona. Els Dolphins es van imposar per 31 a 25, un resultat que els donava una injecció de moral per remuntar llocs en la classificació. El segon partit, però, ja s’augurava que seria difícil, ja que s’enfrontaven a un dels equips forts de la Lliga, els Gladiators de Caldes de Montbui. Els Gladiators comparteixen a hores d’ara liderat amb els Igualada Pachamama. Els molletans es van trobar davant un equip molt fort, que els va superar per un clar 18 a 32.

 

Amb aquests resultats, els Dolphins se situen 6ens en la classificació, amb 5 victòries i tres derrotes. La pròxima jornada de la 10a Lliga Catalana de Futbol Flag es disputarà d’aquí tres setmanes, el 10 de maig, a Sarrià de Ter. Allà s’enfrontaran amb els Pioners d’Hospitalet, tercers classificats, i els Badalona Dracs, 8ens a la taula.

Edicions locals