El boxador ‘Villa’ debuta com a professional aquest diumenge

Ja està tot preparat perquè aquest pròxim diumenge, 26 d’abril, el pavelló Riera Seca aculli una gran vetllada de boxa. Boxing Lin Promociones i el gimnàs Paradise presenten un total de 13 combats a partir de les 18 hores. La vetllada arriba després de la bona experiència que va suposar l’anterior vetllada de boxa, celebrada a l’octubre, en què hi van assistir més de 700 persones.

 

Els promotors han decidit donar un pas endavant, i diumenge es gaudirà d’un combat professional, a més de 12 d’amateurs. Es tracta del debut com a professional del jove molletà Víctor Villanueva, conegut com a ‘Villa’. El molletà es veurà les cares amb el sud-americà Sidney Cortez, un rival molt fort i potent que no posarà les coses fàcils al debutant. “Villa s’haurà d’esforçar a fons, però confio plenament en ell i crec que pot guanyar-lo si boxeja com ell sap”, explica Lin, el mànager de ‘Villa’. La dificultat del debut de ‘Villa’ s’emmarca en la trajectòria ideada per Lin, el seu mànager, i Juan Kolo, el seu entrenador, que volen que el molletà millori a cada combat enfrontant-se amb rivals durs.

 

Entre els 12 combats amateurs que es duran a terme en destaca el que enfrontarà a la també molletana Mónica ‘Purasangre’ Aguilera amb Judit López. Es tractarà d’un altre combat intens, amb dues boxadores amb un nivell igualat. Mónica ‘Purasangre’ Aguilera és una altra jove promesa d’aquest esport, amb tot un futur per endavant, i que demostra combat rere combat la seva vàlua. El pavelló obrirà les seves portes a partir de les 18 hores. El preu de les entrades és de 12 euros (anticipades) o 17 euros (a taquilla), i inclou una consumició. Les entrades anticipades es poden adquirir al Bar La Pera i al gimnàs Paradise.

Edicions locals