La Salut de Parets, bon menjar en un entorn immillorable

c. Sant Jaume, 78 (Parets del Vallès) Tels. 93 562 03 02 i 654 33 10 20 www.lasalutdeparets.cat

La Salut de Parets és un restaurant situat a la població veïna que va obrir les seves portes l’any 1960, tot i que l’edifici on està situat data de l’any 1945. El restaurant La Salut de Parets és un indret ideal, on podràs gaudir de bon menjar. Als salons del restaurant disposaràs de la privacitat que busques per gaudir des d’un petit àpat a una gran celebració.

 


Al restaurant La Salut de Parets podràs escollir entre una gran varietat de plats a la carta o els menús diaris, de cap de setmana, de noces, comunions, bateigs, trobades familiars, de treball, calçotades, festes de nadal i els seus menús personalitzats segons les preferències de cada client.

 


Els seus 55 anys d’experiència en el sector de la restauració els avalen però, tal com explica la gerent del restaurant, l’Olga, “el més important són els nostres clients, que ens fan millorar dia a dia. Per això, volem donar les gràcies als clients fidels i als que dia a dia ens descobreixen i repeteixen, sense ells no podríem fer del nostre somni una realitat”.

Edicions locals