Unes 300 persones tornen a omplir el Mercat Vell per donar suport a la candidatura socialista

Divendres al vespre el Mercat Vell tornava a estar ple de gom a gom per assistir a la presentació dels membres que formen part de la candidatura del Partit Socialista molletà. La setmana passada aquest mateix indret acollia l'acte de presentació del númer

L'actual alcalde de Mollet, Josep Monràs, va presentar divendres, al Mercat Vell, a cadascuna de les persones que formen part de la llista dels socialistes per a les properes eleccions municipals. Des de l'últim membre fins al primer, es van destacar les qualitats de cada persona de la candidatura, tot emfatitzant seva vàlua, la feina feta i les ganes de seguir treballant per al futur.

 

 

Segons explicava l'actual regidora d'urbanisme i número 2 de la candidatura, Mireia Dionisio, la llista socialista està formada per "gent diferent però que ens uneixen tres coses bàsiques: la passió per Mollet, el nostre compromís amb els valors socialistes i el compromís pel nostre candidat".  En referència a Monràs, la número 2 explicava que "l'avala la feina feta com, per exemple, incrementar les partides en serveis socials, reduir el deute públic, mantenir els serveis i tenir un projecte ferm de ciutat".

 

 

Monràs explicava durant l'acte que "si aquesta ciutat no vol perdre cap oportunitat, fa falta gent com nosaltres, amb garantia de progrés, que us acompanyarem durant els propers 4 anys". També definia Mollet com una ciutat capaç "d'afrontar tots els reptes que vinguin si es gestiona correctament" i avançava que divendres l'Ajuntament realitzava el primer pagament de la sentència de La Vinyota.

La llista socialista continua amb ______

Edicions locals