Tres dones encapçalen la llista del PP molletà

Susana Calvo revalida la primera posició de la candidatura del PP molletà i s'incorporen dues dones més en els dos següents llocs.

Diumenge la terrassa del Museu Abelló acollia l'acte de presentació de la candidatura molletana del Partit Popular. Com ja s'anunciava fa unes setmanes, Susana Calvo torna a ser la número 1 de la llista dels populars. El president provincial del PP de Barcelona, Alberto Villagrasa, definia la Susana com una "dona treballadora, propera, de partit, de confiança i que sempre treballa per a les persones".

 


Com a novetat, M. Teresa Vila i Yolanda Sánchez ocupen la segona i tercera posició de la llista."Sóc la única dona que es presenta a l'alcaldia de Mollet, acompanyada per dues dones més", explicava Calvo. De la seva banda, la número 2 del PP de Mollet, M. Teresa Vila, encara la seva nova etapa dins la política "amb ganes de treballar, aportar aire fresc i noves idees a l'Ajuntament". Vila també explicava que Calvo ha estat qui l'ha engrescat per participar en la política molletana: "som amigues des de fa temps i vull participar en el projecte del Partit Popular des de la claredat, l'honestedat i sense perdre el rumb".

 


En referència a la llista complerta, Calvo la definia com a "renovadora i conservadora alhora, ja que s'incorpora gent nova amb moltes idees i gent amb més experiència i bagatge". També, avançava que algunes de les propostes del seu programa electoral inclouran "models de transparència per optimitzar recursos, revisar les ajudes de Serveis Socials i impulsar polítiques per empreses i autònoms".  

 


La llista del PP de Mollet continua amb Raúl Muñoz (4), Oscar Fernández (5), Nuria Martin (6), Ángel Novalbos (7), Maria Asuncion Adell (8), Ricardo Moreno (9), Jose Calderon (10), Maria Remedios Gallardo (11), Maria Asuncion Sanchez (12), Carlos Carrillo (13), Fernando Gil (14), Maria Angeles Merino (15), Antonia Pajuelo (16), Laura Fandos (17), Angel Barrachina (18), Jose Velasco (19), Francisca Villarraso (20), Ana Maria Gomez (21), Juana Fuentes (22), Filomena Sanchez (23), Nicasio Martinez (24) i Galo Calvo (25).

Edicions locals