Gran actuació dels Castellers a la Diada Castellera de Sant Jordi

Els molletans descarreguen el 4 de 6 amb agulla i el 3 de 6 aixecat per sota, dos castells que encara no havien fet aquesta temporada

Els Castellers de Mollet van completar diumenge al migdia una fantàstica actuació, amb motiu de la Diada Castellera de Sant Jordi. Estaven acompanyats a la plaça dels Castellers de Solsona i dels Xerrics d’Olot. Després dels pilars inicials, els molletans van descarregar el 4 de 6 amb agulla, el primer d’aquesta temporada. Aquest inici ja presagiava com seria la resta de la diada per als Castellers de Mollet, que volien mostrar bons castells a la seva ciutat.

 

A la segona ronda, els molletans van tornar a estrenar un castell en el que porten de temporada, el 3 de 6 aixecat per sota. Malgrat la dificultat de l’estructura, els Castellers el van realitzar amb molta seguretat. El tercer castell de la diada per als molletans va ser el 3 de 6 amb agulla, amb el que posaven punt i final a una gran diada de Sant Jordi.

 

Respecte a l’actuació de les altres dues colles, els Castellers de Solsona van realitzar un 3 de 6, un 3 de 6 amb agulla i un pilar de 4 aixecat per sota. Per altra banda, els Xerrics d’Olot van descarregar un 3 de 6, un 4 de 6 i un 2 de 6.

Edicions locals