Els Mollet Dolphins es queden a un pas d’aconseguir dues victòries

Els molletans guanyen contundentment als Bucaners de Sant Fruitós (6-47), però perden per només un punt contra els Igualada Aviadors (20-19)

Els Mollet Dolphins van disputar dissabte al matí a Terrassa una nova jornada de la Lliga Catalana de Futbol Flag. Es tractava de la jornada del mes de març que es va ajornar a causa de la pluja. En el primer partit, els Dolphins s’enfrontaven a un dels seus rivals directes, els Aviadors d’Igualada. En un matx molt igualat, els molletans van fregar la victòria, però finalment van caure per només un punt de diferència. Amb un resultat de 20-19, els Mollet Dolphins perdien una bona oportunitat de retallar distàncies a la classificació.

 

Malgrat la derrota, els Dolphins es van sobreposar en el segon partit i van guanyar clarament als Bucaners de Sant Fruitós. Els molletans no van donar cap opció al seu rival i van alçar-se amb la victòria per un contundent 6-47. Els Mollet Dolphins es troben en 7a posició a la classificació. El pròxim 10 de maig es disputarà l’última jornada de la Lliga, on els Dolphins s’enfrontaran als Hospitalet Pioners i als Badalona Dracs.

Edicions locals