Origin of Perspective guanya el Devilfest per unanimitat

Tant públic com jurat coincideixen en escollir Origin of Perspective com la millor banda de la 4a edició del festival de heavy i rock dur

El públic i el jurat del Devilfest ho van tenir clar a l’hora d’escollir el grup musical guanyador de la 4a edició del festival. La banda guanyadora va ser Origin of Perspective, que va aconseguir la majoria dels vots durant la final que es va celebrar dissabte al vespre al Mercat Vell. La segona banda més votada va ser Time Lost, i la tercera al podi va ser The Burial Chamber, que va aconseguir un major suport per part del públic.

 

Aquesta edició del Devilfest, organitzat per l’Associació de Música i Art de Mollet (AMAM) ha comptat amb una major assistència que les anteriors, tot i que l’organització va percebre que hi havia més rotació entre el públic. Calculen que es van aplegar durant tota la vetllada unes 250 persones, que van poder gaudir amb els diferents concerts de les bandes finalistes i l’actuació dels dos caps de cartell, Drakum i Tanatori.

 

La seva valoració és molt positiva, i ja s’han posat a treballar de cara a l’edició de l’any vinent. A partir de les propostes dels propis assistents i de les bandes participants, l’entitat està plantejant algunes modificacions per millorar el festival. La reducció de bandes finalistes, de 5 a 4 grups, o la inclusió d’un concert d’un grup d’àmbit estatal són algunes d’aquestes idees, que encara s’han de debatre en el si de l’entitat organitzadora.

Edicions locals