Unanimitat per garantir les beques de menjador i llibres

El Ple aprovava, amb el suport de tots els grups municipals, demanar a la Generalitat que garanteixi la dotació pressupostària adient per tal que els infants en risc d’exclusió social tinguin el dret a llibres i a menjador, tant durant el curs escolar co

El Ple de dilluns aprovava per unanimitat una moció que demanava a la Generalitat, l’organisme competent en aquest àmbit, establir la dotació pressupostària adient perquè totes les demandes que compleixin els requisits siguin ateses. ICV-EUiA, el grup municipal que presentava la moció, demanava també “que l’Ajuntament es comprometi a posar recursos quan la Generalitat no arriba”.

 

Des del govern municipal, la regidora de serveis socials, Ana Maria Díaz, li recordava que “l’administració competent és la Generalitat i malgrat que l’Ajuntament hagi destinat més recursos per cobrir on no arriba la Generalitat, no podem posar a tothom al mateix sac”. ICV-EUiA, Ara Mollet-ERC i PP reconeixien l’esforç de l’administració local i les mesures imaginatives per cercar recursos per ajudar als més desfavorits. Finalment, la moció quedava aprovada amb el suport de tots els grups municipals.

Edicions locals