73è Aplec de la Sardana a Mollet

Divendres el Parc de Can Mulà acollirà la 73a edició de l’Aplec de la Sardana que organitza l’entitat molletana Tradicions i Costums.

Les Cobles Jovenívola de Sabadell, Mil·lenària i Sabadell seran les encarregades de fer sonar les sardanes que els molletans i les diferents agrupacions sardanistes que hi vulguin participar ballaran durant tot el divendres 1 de maig al Parc de Can Mulà. Durant la sessió del matí (a partir de les 10.15h) es farà el tradicional concurs de colles improvisades, on la participació és limitada i on hi haurà obsequis per a tots els participants (paquets de cafè gentilesa de Marcilla-Soley) i per a les colles (copes cedides per entitats i empreses).

 


L’acte més emblemàtic del matí serà la desena sardana que es ballarà, que porta per títol ‘Gent d’empenta’ i que estarà dedicada a Jaume Bosch i Sort, el president de l’entitat durant 24 anys que va morir fa unes setmanes.

 


Per la tarda (16.15h) continuaran els balls de sardanes, a més d’exhibicions de colles veteranes com: Alella, Colla Andreuenca, Ateneu Catalònia, Catalunya, Estiuenca, Joia Catalana, Nova Il·lusió i Lira Vendrellenca.

 

Edicions locals