La Bella Calabria, cuina italiana a la ciutat

c. Can Mollet 30 – Tel. 93 579 12 73

Des del 2009 la nostra ciutat disposa d'un restaurant dedicat a la cuina italiana, ja que el chef del restaurant, en Francesco, ha passat més de 30 anys entre fogons per portar plats típics de casa seva fins a la nostra ciutat. Estem parlant de La Bella Calabria, un indret on es poden degustar els millors plats de la cuina italiana a un preu assequible per a totes les butxaques.

 


A La Bella Calabria podràs trobar una àmplia gamma de pastes, rissotos, carns, peixos i amanides, a més de les pizzes, l'especialitat del restaurant. A la Bella Calabria podràs escollir entre una quarantena de pizzes diferents elaborades artesanalment i amb ingredients de primera qualitat. A més, cal tenir en compte que l'elaboració de la massa és pròpia i dóna un gust característic a totes les seves pizzes, que estan realitzades al forn de llenya per conservar el seu gust tradicional.

 


A banda de tots els plats de la carta, de dilluns a divendres a La Bella Calabria podràs gaudir del menú de migdia a 9 euros, i els dissabtes del menú especial a 11 euros. Recorda que a l'establiment disposes de WIFI per estar connectat durant el teu àpat.

 


I si el que prefereixes és menjar els plats de la cuina italiana a casa teva pots demanar-ho per emportar.
Visita La Bella Calabria i repetiràs!

Edicions locals