298.000 litres de llet pels infants catalans

Finalitza la campanya física de recollida de llet 'Cap nen sense bigoti' però continuen les donacions a través dels canals electrònics.

Ja ha finalitzat la campanya de recollida de llet 'Cap nen sense bigoti' promoguda per l'Obra Social 'laCaixa' ” i el Banc dels Aliments. Els catalans s’han volcat amb aquesta campanya i la seva solidaritat ha sumat 175.000 litres de llet a les 1.422 oficines de 'la Caixa' a Catalunya, així com als centres associats a l’Obra Social com ara CaixaForum, Cosmocaixa, el Palau Macaya o als centres de gent gran.

 

Malgrat que la recollida física ha acabat, els qui ho desitgin podran continuar colaborant en aquesta iniciativa solidària en favor de famílies en risc d’exclusió social fins a finals de juny a través de canals electrònics com la Línia Oberta o enviant un SMS amb la paraula LLET al 28024, entre d’altres. Fins el moment, els canals electrònics han recollit donacions econòmiques per valor de 123.000 litres de llet. Així doncs, la campanya suma 298.000 litres de llet fins el moment.

 

Edicions locals