La Cruz de Mayo omple el Mercat Vell tot el cap de setmana

La celebració, organitzada pel Centro Cultural Andaluz, ha aplegat un gran nombre d’assistents, que han gaudit de les actuacions de sevillanes i flamenc.

El Mercat Vell es va omplir de gom a gom durant tot el cap de setmana de molletans que volien gaudir de la celebració de la Cruz de Mayo. La festivitat, organitzada pel Centro Cultural Andaluz, va aplegar diverses actuacions tant de ball com de música, així com altres activitats. Totes elles van aconseguir omplir totes les cadires habilitades al Mercat Vell durant els tres dies d’actes, des de divendres fins a diumenge.

 

El divendres es va dur a terme la inauguració de la Cruz de Mayo amb la tradicional Copa d’Honor, i amb les actuacions dels alumnes de les classes de ball de l’entitat. Les sevillanes i el flamenc es van apoderar del Mercat Vell. El punt i final el va posar el cor ‘rociero’ Sentir Rociero. Dissabte al vespre va ser el torn de l’actuació dels diversos quadres de ball del Centro Cultural, Pasión Flamenca, Triana, Arte i Compàs. Després va pujar a l’escenari el cor de l’entitat Amigos del Rocío. El grup convidat Ecos del Sur va posar la cirereta a un vespre d’actuacions.

 

Diumenge es posava el punt i final de la celebració amb una missa ‘rociera’. Durant la missa, com cada any, es va realitzar una recollida d’aliments per a les persones més necessitades de la nostra ciutat. Al migdia, es va servir un tradicional ‘potaje’, que van poder degustar tots els presents i que baixava el teló d’una nova edició de la Cruz de Mayo.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals