Els ciclistes del Plana Lladó pateixen un accident

Un cotxe va impactar contra dos membres del Club Ciclista Plana Lladó durant la sortida d’aquest passat diumenge. Cap dels dos ciclistes pateixen lesions greus, però van ser traslladats a l’Hospital de Granollers per atendre’ls.

La sortida del Club Ciclista Plana Lladó d’aquest passat diumenge va acabar amb un gran ensurt i només la deessa Fortuna va evitar que acabés en tragèdia. Un grup de sis ciclistes del club estava circulant a les 9.45 hores cap a Cardedeu des de Granollers quan un cotxe a gran velocitat va envair el voral de la carretera i va envestir-los. Dos dels ciclistes van rebre la pitjor part de l’accident, i van ser traslladats a l’Hospital de Granollers, d’on van sortir diumenge mateix. Malgrat que no van patir lesions de gravetat, les ferides patides els impediran realitzar les seves activitats quotidianes.

 

Els ciclistes del Club Plana Lladó addueixen com a causa de l’accident una distracció de la conductora del cotxe, ja que en aquell moment circulaven per una llarga recta, en línia pel voral i sense altres vehicles que dificultessin la seva visió. A més, els membres de l’entitat recorden que portaven totes les mesures de seguretat recomanades, com ara armilles reflectants, llums vermells, sabatilles amb reflectants. Els testimonis de l’accident lamenten, a més, que la conductora del vehicle no s’aturés immediatament després de l’incident, sinó que seguís circulant. Això sí, al cap d’uns metres, la causant del sinistre va donar la volta i va socórrer els ciclistes ferits.

 

Els ciclistes que van patir l’accident volen agrair el suport de tots els socis de l’entitat en aquests moments, així com també la responsabilitat de molts conductors que respecten els ciclistes quan se’ls troben en carretera. Per altra banda, aprofiten l’ocasió per denunciar la falta de sensibilitat i civisme per part d’altres conductors, que superen els ciclistes sense mantenir la distància de seguretat i, fins i tot, xiulant-los o increpant-los.

Edicions locals