La Policia Municipal demana conciliació entre la vida familiar i laboral

Dilluns una trentena de policies municipals i membres dels sindicats de CCOO i PLUS es manifestaven davant de l’Ajuntament  en contra de “les decisions unilaterals preses des del Consistori que suposen una restricció pels policies per demanar permisos vacacionals”, explica el coordinador local de PLUS, en José Luís Fernández.

 

 

Així, els sindicats manifesten que des de fa uns mesos s’estan “produint restriccions per concedir els dies d’assumptes propis i en la pràctica queden denegats per motius de servei i només es concedeixen durant els mesos de juliol i agost”. Des de CCOO, el secretari general a l’Ajuntament, en Xavi Ros, manifestava que “ens preocupa que el servei quedi afectat durant l’època estival”.

 

 

Des de CCOO i PLUS expliquen que han intentat mantenir converses amb l’Ajuntament per solucionar aquesta problema però, “tot i que han pogut haver intencions verbals, actualment no tenim solució”, explica Fernández.

 

 

Dels 66 efectius de la plantilla de policia, 53 treballadors han signat el manifest on demanen conciliar la vida laboral i familiar. El manifest també està recolzat per CCOO i PLUS, però no per UGT. A la manifestació també van assistir membres de Canviem Mollet i d'Ara Mollet-ERC.

 

Edicions locals