El FC Barcelona Juvenil, campió de Catalunya d’hoquei patins a Mollet

Els blaugranes es van imposar al CP Voltregà (3-0) en la final del Campionat de Catalunya Juvenil d’hoquei patins, disputat al pavelló Riera Seca durant tot el cap de setmana passat.

Un nombrós públic es va acostar durant tot el cap de setmana al pavelló Riera Seca, on s’hi disputava el Campionat de Catalunya Juvenil d’hoquei patins. L’organització de la competició, que celebrava la seva 33a edició, va anar a càrrec de la Federació Catalana en estreta col•laboració amb el Mollet Hoquei Club. El FC Barcelona es va endur el títol en superar al CP Voltregà, en una intensa final (3-0). Tots dos equips s’han classificat per al Campionat d’Espanya, que es disputarà a Alcobendas. Com a tercer classificat va quedar el CP Manlleu.

 

La resta d’equips que va disputar el Campionat durant els tres dies van ser el CP Vic, el CE Vendrell, l’Igualada HC, el PHC Sant Cugat i el CE Noia. A l’hora de l’entrega de medalles i trofeus, les autoritats encarregades van ser l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, la presidenta del Mollet HC, María del Puerto, la presidenta de Barcelona de la Fecapa, Yolanda Muro, el Vocal del Comitè Català d’hoquei patins, Carles Altimires, i el seleccionador català femení i d’equips base, Josep M. Barberà.

Edicions locals