Oriol López: “Tenim un programa ambiciós fet amb coneixement”

Ara Mollet-ERC-MES-AM presenta el seu programa electoral, que es pot consultar al seu web (www.olopez.cat).

“Mollet està apagat i cal revitalitzar-lo, acabar amb la mala gestió i aplicar una nova manera de fer política”, considerava l’alcaldable d’Ara Mollet-ERC-MES-AM, Oriol López. En aquest sentit presentaven el seu programa electoral amb noves propostes que volen revitalitzar l’economia, racionalitzar recursos, treballar per a les persones, l’educació, la transparència de l’administració, el medi ambient i la joventut. López definia el programa com “ambiciós” perquè “no tindrem diners” però assegurava que “es pot revertir la situació invertint en les persones”. López també deia que “el programa està fet amb coneixement” perquè “hem parlat amb persones, agents socials i més d’una quarantena d’entitats”.

 


La número 2 de la llista, Marta Vilaret, assegurava que “Mollet necessita que hi hagi una ebullició en tots els àmbits” i avançava la creació de la figura del Dinamitzador Comercial i el desenvolupament de Can Prat i l’Illa. Vilaret també assegurava que “potenciarem noves fórmules público-privades perquè Mollet tingui cinema a l’actual ubicació o a qualsevol altre indret”. En referència al desenvolupament de la ciutat, també es destacava la peatonalització d’alguns carrers, l’arranjament d’alguns patis d’escoles, l’eixamplament dels límits horaris d’alguns espais i la confiança en el voluntariat i l’associacionisme.

 


Una altra de les propostes d’Ara Mollet-ERC-MES-AM és “realitzar estudis per remunicipalitzar serveis com l’aigua, la recollida d’escombraries, Ca n’Arimon o els serveis informàtics a l’Ajuntament”, explicava el número 6 de la llista, Josep Amaya.

 


La número 4, Judith Vizcarra,  destacava el treball de l’administració cap a les persones en temes de desnonaments, pobresa energètica, respecte als animals, igualtat de gènere i el foment de l’emprenedoria.
Pere Reyes, el número 7, creia que a Mollet “tenim espais esportius i de lleure desaprofitats” i considerava que cal aplicar mesures “per no perdre el talent de la gent de la ciutat”.

 

 

De la seva banda, el número 5, en Manel Ferran Sostres, plantejava que “l’Ajuntament hauria de ser de vidre” i que els ciutadans “haurien de conèixer com es gasten els diners”, tot destacant que “sembla que a l’Ajuntament li hagi tocat la loteria amb el reasfaltament de carrers i la millora de la via pública durant els darrers mesos”.

 

 

El número 3 de la llista, Josep Gordi, destacava el paper de Mollet en el Baix Vallès i afirmava que “volem teixir complicitats perquè Mollet sigui un municipi de referència”. En temes medi ambientals, Gordi destacava la gran importància de la preservació de Gallecs, el foment dels seus productes, la creació d’itineraris que neixin des de l’interior de la ciutat i fer que el Consorci de Gallecs sigui una entitat totalment transparent.

 

 

Marina Planellas , la número 8, destacava la importància d’oferir als joves un centre només per a ells, amb horaris diürns i nocturns i amb activitats autogestionades per ells mateixos.

 

Per cloure l’acte de presentació de la campanya electoral, López explicava que “farem una campanya electoral de carrer, on buscarem la proximitat del ciutadà”.

Edicions locals