La Discoteca Bluemoon - Bocaccio, molt més que un local d’oci nocturn

c. del Rec de Dalt, 2 (Polígon Industrial Can Magarola) -www.discotecabluemoon.com

Des del 10 d’abril la Discoteca Bluemoon - Bocaccio ha reobert les seves portes per oferir als molletans i als ciutadans de les rodalies una nova opció d’oci nocturn a la ciutat. “L’obertura ha estat tot un èxit. Moltes persones s’han acostat per conèixer-nos”, explica en Juan, el gerent de la discoteca. Les instal·lacions de la discoteca disposen de diverses sales i terrasses, cada indret destinat a una finalitat. I és que la Discoteca Bluemoon – Bocaccio no només és una sala d’oci nocturn sinó que també disposen de sales privades on es poden realitzar celebracions de tot tipus (aniversaris, comunions, casaments,...).

 


Així, a la planta baixa de la  Discoteca Bluemoon - Bocaccio gaudiràs d’un ambient que recrea el Bocaccio dels anys 50 amb música dels anys 80, 90 i actual. Les altres sales i terrasses de la discoteca estan destinades a celebracions, es personalitzen segons les preferències de cada client, s’adapta la música a cada ocasió i s’ofereix càtering calent.

 


I no oblidis que el proper 16 de maig inauguren la terrassa d’estiu de la discoteca, on a banda de la gran carpa, taules i cadires, es podran trobar dues barres especialitzades: una en cocteleria i l’altra en Gin Tònics de moltes varietats. Recorda que fins a la 1.30h la segona consumició serà gratuïta. Visita’ls i coneix la Discoteca Bluemoon – Bocaccio.

Edicions locals