Ara Mollet-ERC-MES inicia la campanya tot mostrant el seu compromís amb Mollet

El Roure del Mil·lenari, situat al Parc de Can Mulà, acollia divendres a la tarda l’acte d’inici de campanya d’Ara Mollet-ERC-MES.

Desenes de llaços amb diversos missatges pengen des de divendres del Roure del Mil·lenari, situat al Parc de Can Mulà. Ara Mollet-ERC-MES realitzava aquesta acció com a inici de la seva campanya electoral per mostrar el seu compromís amb la ciutat. Al 1993 es plantava aquest arbre en motiu del Mil·lenari de Mollet i simbolitza el roure on antigament es reunien els habitants de Mollet per tractar els assumptes d’interès general.

 


“L’arbre és un dels símbols més importants de la humanitat i amb llaçades plenes de missatges volem simbolitzar el nostre compromís amb Mollet i la seva gent”, explicava Josep Gordi, número 3 de la llista d’Ara Mollet-ERC-MES.

 


“Dignitat per tothom”, “Mollet, ciutat del nou país”, “Construïm Mollet des de la diversitat”, “Dignificar el casc urbà” o “Empoderament de les entitats” són algunes de les frases que es poden trobar penjades del roure.

 

Edicions locals