Lectura del manifest per la Fibromiàlgia

El proper dimarts, 12 de maig, es commemora el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica, Sensibilitat Química Múltiple i Síndrome Electròmagnètic. A les 18 hores tindrà lloc la lectura del manifest davant de la Casa de la Vila.

Amb l’objectiu de donar a conèixer les malalties i sensibilitzar la població, demà a la tarda davant de l’Ajuntament es llegirà el Manifest del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica, Sensibilitat Química Múltiple i Síndrome Electròmagnètic.

 

La lectura d’aquest manifest anirà a càrrec de Remei López, presidenta de l’Associació de Fibromiàlgia, Síndrome de Fatiga Crònica, Sensibilitat Química Múltiple i Síndrome Electromagnètic de Mollet i Comarca (AFIMOIC). En el marc d’aquest acte actuarà el Combo de l’Escola Municipal de Música que interpretarà temes molt coneguts dels Beatles, del musical “Chicago” i del gran Elvis Presley.

 

 

D’altra banda, al llarg del dimarts 12 de maig es podran visitar les taules informatives (de 9 a 14 hores) instal·lades per a l’ocasió. Les localitzacions d’aquestes taules són davant de l’hospital de Mollet, la plaça Prat de la Riba i el quiosc de Plaça Catalunya.

 

Edicions locals