Josep Monràs: “La nostra prioritat és l’ocupació”

Els socialistes molletans dediquen el seu primer acte de campanya a presentar les propostes sobre l’ocupació.

Dilluns el PSC de Mollet presentava les propostes més destacades en l’àmbit de l’ocupació i el foment de l’emprenedoria. L’alcaldable del PSC i actual alcalde de Mollet, Josep Monràs, explicava que els socialistes “seguirem treballant amb plans d’ocupació municipal, bonificant a les empreses perquè contractin molletans a l’atur i bonificant a les persones aturades que vulguin posar en marxa un projecte d’autocupació”.

 


Un altre dels aspectes destacats per a fomentar l’ocupació és la modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) amb “l’objectiu d’introduir millores en les condicions urbanístiques que ajudin a la reactivació econòmica i a la generació d’ocupació”. Mornàs explica que l’administració ha de ser “facilitadora en normativa i gestió” i declara que “al 2003 es va definir un planejament excessivament rigorós amb la implantació de noves activitats”.

 


Monràs destacava  com un dels punts a tractar durant el proper mandat el desenvolupament de la zona de Can Prat-La Teneria on “cal donar un impuls definitiu”. L’alcaldable del PSC avançava que “actualment hem mantingut converses amb operadors privats per desenvolupar aquesta zona però encara és un projecte embrionari”.

 


En referència al foment de l’emprenedoria, els socialistes proposen condicionar l’edifici de Jaume I, on actualment s’ubica la Policia Municipal, per convertir-lo en un espai de treball compartit per facilitar la creació de noves empreses.

 


Els socialistes expliquen que “ens avala la feina feta” tot destacant dades com “3.091 persones inserides al món laboral, 406 treballadors participants als diferents Plans d’Ocupació Municipals, i la creació de 305 empreses noves a la ciutat”.

 

Edicions locals