Cinc patinadores del CPA Mollet representen Espanya a Alemanya

Júlia Marco, Paula Martín, Paula Marco, Andrea de la Torre i Estel·la Barrio són convocades per la Federació Espanyola per disputar el Torneig Internacional Copa Alemanya.

Cinc patinadores del Club Patinatge Artístic Mollet representen Espanya des d’avui dimarts al Torneig Internacional Copa Alemanya, que es disputa a Freiburg (Alemanya). Es tracta de Júlia Marco, Paula Martín, Paula Marco, Andrea de la Torre i Estel·la Barrio, que han estat convocades per la Real Federación Española de Patinaje. La competició s’ha iniciat avui i s’allargarà fins al dissabte, 16 de maig. Les 5 patinadores s’han desplaçat a Alemanya en companyia de l’entrenadora de l’entitat, Alicia Romero, i la monitora Isabel Blanco.

 

Júlia Marco disputarà les modalitats de Figures Obligatòries i de Combinada en la categoria sènior. Per la seva banda, Paula Martín està inscrita en Figures Obligatòries en categoria júnior. Per últim, Paula Marco, Andrea de la Torre i Estel·la Barrio disputaran la modalitat de Figures Obligatòries en categoria juvenil. Aquesta convocatòria representa un èxit per a l’entitat molletana, ja que la delegació espanyola està formada per 19 patinadores. Al Torneig Copa Alemanya hi participen un total de 133 patinadores, que representen fins a 19 països de tot el món.

Edicions locals