David Fernàndez participa al primer acte de campanya de la CUP

Dimarts la Plaça Catalunya acollia a una cinquantena de persones que assistien a l’acte d’inici de campanya per a les eleccions municipals de la CUP de Mollet, on estava convidat el diputat David Fernàndez.

El diputat de la CUP al Parlament de Catalunya, David Fernàndez, visitava dimarts Mollet per participar al primer acte de campanya organitzat per la CUP de Mollet. “El municipalisme és la volta de clau necessària perquè el procés de canvi es consolidi des de baix”, explicava Fernández, qui assegurava que “el gran actiu de la CUP és la força de la gent”. Fernández també explicava que des de la CUP “lluitem per respecte a la dignitat dels que ens precedeixen i per les noves generacions, perquè el present és la cruïlla entre el passat i el futur”.

 


El cap de llista de la CUP de Mollet, Israel Giuffrida, explicava que la CUP vol “lluitar contra el desmantellament dels serveis públics, per la sanitat pública, per l’educació de qualitat, pels desnonaments, per l’eliminació dels radars i per la independència”, entre d’altres factors. Giuffrida també confessava que “em presento a les eleccions perquè estic cansat d’estar lluitant a peu de carrer i que les institucions no siguin capaces de veure el malestar dels ciutadans i aplicar solucions”.

 


El número 2 de la CUP, Xavier Herrera, assegurava que el principal objectiu de la CUP és “retornar el poder de decisió al poble”, ja que “no hi ha millor alcalde que el poble ni millor govern que la ciutadania”.

 

Edicions locals