Detingut l’atracador reincident d’una benzinera de Mollet

Els Mossos han detingut un home de La Llagosta per atracar tres vegades la mateixa benzinera de Mollet.

Els Mossos d’Esquadra de Mollet detenien el passat 5 de maig un home de 34 anys, nacionalitat espanyola i veí de La Llagosta, com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i/o intimidació en una benzinera de la nostra ciutat.

 

 

El primer fet va tenir lloc el passat 26 d’abril al voltant de les 15 hores quan un home amb un tapaboques es va adreçar a la benzinera, ubicada al barri del Calderí. L’home va amenaçar amb un ganivet el treballador tot demanant-li els diners de la recaptació, els quals va ficar en una bossa de plàstic que portava prèviament a la mà. L’atracador va arribar a peu i va marxar també a peu.

 

 

El segon fet es va produir dos dies més tard, el 28 d’abril,  a la mateixa hora i amb el mateix 'modus operandi':  tapaboques, mateixa indumentària, ganivet i bossa de plàstic per guardar el botí, i igualment va marxar a peu.

 

 

El tercer i últim fet registrat en aquesta benzinera va passar el passat dilluns 4 de maig cap a les 14.30 hores i es va repetir la mateixa operació que en els dos casos anteriors.

 

 

Els investigadors van recollir tots els indicis que el lladre havia deixat al lloc dels fets i van aconseguir identificar i detenir, el passat 5 de maig, al presumpte atracador.

 

 

Es dóna la circumstància que el detingut ja acumulava antecedents anteriors tot i que per delictes de diferent tipologia. L’home va passar a disposició judicial el passat 6 de maig davant el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Núm.2 de Mollet del Vallès, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

 

Els investigadors no descarten que l’autor hagi comés robatoris de les mateixes característiques en altres indrets del territori, motiu pel qual la investigació encara continua oberta.

 

 

 

Edicions locals