L’Abelló celebra el Dia Internacional dels Museu

Durant el cap de setmana el Museu Abelló organitza activitats gratuïtes per a tots els públics i jornada de portes obertes.

Per commemorar el Dia Internacional dels Museus, el Museu Municipal Joan Abelló ha preparat una sèrie d’activitats per al proper cap de setmana. Les activitats s’iniciaran divendres a les 17h amb l’exhibició del quadre del famós pintor Modest Urgell. Per la nit, a les 22.30h, la terrassa del museu acollirà un concert de swing a càrrec d’Octavi Coronado.

 

 

Les activitats continuaran els dies 16 i 17, dies de portes obertes al Museu durant tot el dia. També hi haurà la possibilitat de visita la casa de l’artista Joan Abelló (l’aforament és limitat i per aquesta activitat cal fer reserva prèvia al tel. 93 544 50 99 o [email protected]).

 

 

El programa conclourà el diumenge 17 amb dues activitats a les 12h. D’una banda, el Museu convida a descobrir l’enigma del museu Abelló, que inclou un petit obsequi per als molletans participants. D’altra banda, tindrà lloc l’activitat “L’art és un joc al Museu Abelló. Som personatges d’Abelló”, pensada per a tota la família.

 

 

Totes les activitats són gratuïtes.

 

 

 

Edicions locals