La participació efectiva de la ciutadania, essencial per a Canviem Mollet

La coalició va celebrar diumenge al migdia el seu acte central de campanya, amb el suport de David Companyon, diputat d’ICV-EUiA al parlament.

En el marc del 4t aniversari del moviment social 15M, la coalició Canviem Mollet ha celebrat el seu acte central de campanya, amb un míting al parc de les Pruneres. L’acte celebrat diumenge al migdia va comptar amb la presència del diputat d’ICV-EUiA al Parlament, David Companyon, que va donar el seu suport a la candidatura de Canviem Mollet. “Amb el 15M, Iniciativa i Esquerra Unida vam entendre que és absolutament necessari crear confluències per canviar la situació actual”, va explicar el diputat, “que siguem capaços d’entendre’ns i construir coses plegats dóna resposta a una demanda de la ciutadania”.

 

Companyon va posar sobre la taula algunes de les propostes del programa, com és la “municipalització dels serveis bàsics, com l’aigua o la llum, ja que és imprescindible per combatre la pobresa energètica”. Un altre aspecte en el que va insistir David Companyon va ser la necessitat d’una democràcia participativa real: “La democràcia ja no és anar a votar cada quatre anys, la democràcia s’ha d’exercir cada dia, amb la participació de la gent, i que aquesta participació contingui la decisió final”.

 

Després dels parlaments de Francisco Sancho, Marina Escribano i David Comanyon, va pujar a l’estrada el cap de llista de Canviem Mollet, Xavier Buzón. El candidat va detallar alguns punts essencials del programa de Canviem. “Una de les nostres propostes més fermes és la participació efectiva de la ciutadania a l’hora de prendre decisions; la participació ha de ser continuada i efectiva”, va indicar Xavier Buzón i va sentenciar: “ara la ciutadania no només opina, sinó que vol decidir”. Un altre punt sobre el que ha incidit més és la lluita contra l’atur. “Volem impulsar polítiques d’ocupació més actives, redistribuint i redefinint els eixos comercials per a la defensa i promoció del petit comerç davant l’ofensiva de les grans superfícies”, va assegurar el candidat. Buzón també planteja reactivar alguns polígons industrials de la ciutat: “tenim polígons que estan buits i volem que s’omplin d’empreses, apostem per tot el que és la comunicació i la instal·lació de noves tecnologies”.

Edicions locals